Categories:Twee weken geleden kregen we het bezoek van een tv-ploeg van Focus WTV. Ze waren voor het programma Tendens heel erg geïnteresseerd in Play it smart en kwamen eens langs om ons concept van bewegend leren van dichtbij te leren kennen.

We verzamelden een aantal deelnemers van onze lessenreeksen en nodigden hen uit voor een extra play it smart-lesje. Er werd eerst een les tafeltraining gefilmd en daarna gingen de kids aan de slag met een lesje rond leestraining. Ondertussen volgde de tv-ploeg ons tijdens de tafel -en leesoefeningen. De kids genoten van de speciale sfeer en mochten nadien ook nog eens geïnterviewd worden. Zowel An-Sophie als Pieter de cameraman waren helemaal mee in ons verhaal.

Op zaterdag 13 februari wordt alles uitgezonden. De link naar de reportage zal te vinden zijn op onze website en onze Facebook.

Thibo en Eliot krijgen hier van de reporter van WTV een aantal vragen.

Op onze website kan je ook onderaan een link vinden naar ons Youtube-kanaal. Je kan daar heel wat korte fragmenten vinden van oefeningen die we hebben gedaan tijdens de wekelijkse Play it smart-lessen.

Ook wij kregen een reeksje vragen.

Groetjes

Frederik en Charlotte

www.playitsmart.be

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *