Categories:

De opstart van de tafeltraining voor kids uit het tweede leerjaar is iets anders verlopen dan we hadden gedacht. We mochten niet in de zaal, maar het was wel toegestaan om training te geven buiten aan een groepje van maximum drie kinderen.

We moesten snel schakelen, maar dankzij de enthousiaste kinderen en hun ouders zijn we erin geslaagd om de voorbije vijf weken de eerste lessen te geven van de tafeltraining voor de kinderen van het tweede leerjaar.

We werken voor deze lessenreeks op het tempo van de klas. De tafel van 2, 5 en 10 zijn de eerste tafels die aan bod komen in de klas en daar hebben we dan ook op gewerkt. Daarnaast begonnen we ook al wat aan de tafel van 3. Aan de hand van zoektochten, springoefeningen, touwspringen … leerden de kinderen snel denken en leren, maar daarnaast hadden ze ook veel fun.

Wij mogen steeds de velden van Rekkem Sport gebruiken -waarvoor dank- om onze trainingen te geven. Extra zuurstof tijdens het leren, speelt alleen maar in het voordeel. We zetten via bewegend leren ons brein open om te leren. De kinderen zijn bezig met leren, maar ervaren dit niet zo.

Na de kerstvakantie gaan we verder met deze lessenreeksen. We gaan dan in een reeks van 10 lessen opnieuw verder met tafeltraining op het tempo van de klas. Als alles rond de coronamaatregelen blijft zoals ze nu zijn, zullen we dit doen in de sportzaal in Rekkem één uurtje per week telkens van 17u30 tot 18u30. De kinderen krijgen daar ook een tussendoortje bij. Bij mooi weer kunnen we steeds even naar buiten op de nabijgelegen velden. Frisse lucht doet sneller leren.

Het was zalig om met deze enthousiaste kinderen uit het tweede leerjaar training te geven. Steeds enthousiast, ondanks het soms koude weer, maar steeds bereid om bij te leren. Zowel voor de kids als voor mezelf meer dan geslaagd. Meer van dat!

Interesse om je kind ook in te schrijven? Kijk dan snel op onze website voor meer info of via deze link: https://playitsmart.be/groepstrainingen

Wie meer op zoek is naar een individuele aanpak kan ons ook contacteren via deze link: https://playitsmart.be/1op1

Hieronder nog een klein filmpje!

Wij kijken er alvast naar uit!

Frederik en Charlotte

Play it smart

www.playitsmart.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *